Kanske kbt är något för dig?

Kanske kbt är något för dig?

Hej och välkommen till mig och min blogg. Jag ska ta upp med er i det här inlägget om att jag har blivit hjälpt genom kbt, och det har varit riktigt bra för mig. När jag berättar för mina vänner att jag har fått kbt i Luleå så är det många som säger att även dem är intresserade. Eftersom jag vill kunna vara till så stor hjälp som möjligt för mina medmänniskor så kom jag på att den här plattformen som bloggen är, är något jag ska använda mig av för att nå ut med budskapet om att det finns hjälp att få om man vänder sig till Norrbottens Kognitiva Terapi och Utbildningscenter. 

Hon som erbjuder kbt i Luleå är legitimerad psykolog och har många års erfarenhet. Det är så många olika slags problem där kbt har visat sig vara effektivt, och det brukar heller inte ta lång tid innan man kan se en positiv förändring. Många personer, mig själv inkluderat, hade under flera år problem med vissa fobier som tog mycket energi och kraft. Jag ska säga att endast efter några veckor med kbt så var jag helt botad. Jag hade ett problem som gjorde mig riktigt begränsad under så många år, och så gick det att bli befriad från problemet på några veckor! Hade jag vetat hur bra denna kbt i Luleå hade fungerat så hade jag såklart sett till att börja med kbt långt tidigare. Det finns ingen anledning att dra ut på tiden med att börja på kbt, därför tycker jag att ni ska höra av er till Norrbottens Kognitiva Terapi och Utbildningscenter så snart det går, för ju snabbare ni kommer i gång med er kbt i Luleå desto bättre. 

Kommentarer är stängda.