Hemstädning i Everöd

Hemstädning i Everöd

Ett städföretag var högt upp på önskelistan för det har varit full rulle med barn och familj och inte minst jobb under lång tid. När jag varit hemma har ingen energi funnits till städningen och när jag började söka efter ett företag som utför hemstädning i Everöd fick jag höra talas om ett företag som heter Lyngsjögruppen. Det var en förälder till ett barn som går på samma förskola som min yngsta som berättade att hon brukar anlita dem, och hon sa att hon var nöjd och då blev det så att jag tog kontakt med dem och nu kommer de och veckostädar. 

Att slippa städa har gett mig så mycket mer kvalitetstid och att komma hem till en välstädad villa som doftar fräsch och gott är guld värt och någonting som jag unnar alla. Inte kan jag påstå att det kostar särskilt mycket för som privatperson har man ju rätt till rutavdraget. Idag på torsdagen så ska de komma och städa i eftermiddag och detta kom jag ju tack vare det på att det var bra om jag skrev till er och berättade om detta. Kan jag på något sätt vara till hjälp genom den här bloggen är det bra, och jag kan ju inget annat tänka mig utan att det är flera av er som är i en liknande sits som mig och hade tyckt att det vore alla tiders att kunna få städservice hemma. Som jag säger så är detta ett företag för alla som önskar hemstädning i Everöd men det går lika bra att anlita Lyngsjögruppen om man behöver städning och befinner sig i städer eller orter i närheten. Nu när ni vet om att denna möjlighet till att få hjälp med hemstädning i Everöd med omnejd finns hoppas jag så klart att ni kontaktar detta städföretag. 

Kommentarer är stängda.