Min köksrenovering

Min köksrenovering

Jag hade länge velat göra om mitt kök. Jag hade sett många fina idéer på Pinterest och andra inredningsbloggar. Jag bestämde mig för att det var dags. Jag började googla runt lite för att se vad det skulle kosta och om jag ens hade råd. Det visade sig att det inte behövde vara så dyrt med en köksrenovering, bara man tänkte på några enkla tips.

Några av de tips jag använde mig av:

– Byt inte ut alla köksskåp, det är onödigt dyrt. Bara byt ut några av dem och måla de andra.

– Om du vill ha nya vitvaror, titta på auktioner och second hand-butiker först. Det kan vara mycket billigare än att köpa allt nytt.

– Ta bort gamla tapeter och måla istället. Tapeter är ofta dyrare än målarfärg och det tar längre tid att sätta upp.

– Titta på Ikea eller andra budgetinredningsbutiker för inspiration och idéer. Du behöver inte köpa allt därifrån, men det är en bra startpunkt.

Det tog mig cirka en vecka att renovera mitt kök och jag är mycket nöjd med resultatet! Det blev inte lika dyrt som jag hade fruktat och det ser helt annorlunda ut nu. Jag skulle absolut rekommendera en köksrenovering till alla som vill fräscha upp sitt hem. Det är en rolig aktivitet som ger mycket glädje!

Hade en del vana av renoveringar sedan innan, och om du känner att du inte vill göra din köksrenovering själv, så anlita hjälp! Det finns flera bra företag som gör köksrenoveringar och det är absolut värt pengarna. Men om du nu ska komma undan så billigt så möjligt så gör så att du tar offerter från minst 3 byggfirmor, så har du lite att jämföra med. Ha det gött och lycka till med jobbet! Varma hälsningar här från Micke från ett soligt Sigtuna.

Kommentarer är stängda.