Trädfällning efter stormen

Trädfällning efter stormen

Ja ni vet ju att vi hade en ordentlig storm för ett par månader sedan och att vi kom undan med blotta förskräckelsen. Mitt i natten hörde vi hur det knakade till i trädgården och det var stammen på en tall som knäcktes. Som tur var så rasade inte trädet ner men det stod på trekvart och när stormen bedarrat dagen efter fanns det inget annat att göra än att ringa efter hjälp. och jag ringde ett företag som ägnar sig åt trädfällning i Gävle med omnejd. Det var Åhlén Entreprenad som jag hörde av mig till och de såg till att ta ner tallen och jag och min fru kunde dra en suck av lättnad. 

Jag måste säga att det här med att få hjälp med trädfällning i Gävle med omnejd, det är det säkert en och annan av er som kommer att behöva få hjälp med. Jag tycker det är viktigt att använda den här plattformen som bloggen är till att rekommendera bra företag, och när det kommer till den här möjligheten till att få hjälp med trädfällning här i Gävle så skulle jag säga att det nog inte går att få bättre hjälp än den man får av Åhlén Entreprenad. Kvalitet och service är två värdeord som det här företaget arbetar efter och dessutom kan jag inte påstå att det kostade särskilt mycket att vända sig till dem. Jag fick även höra av han som kom hit och fällde trädet att Åhlén Entreprenad kan vara behjälpligt med de flesta typer av markarbeten, så det är ett företag som kan vara till glädje och till nytta för väldigt många som behöver hjälp med endera markarbeten eller trädfällningar. Nu får vi hoppas att det dröjer riktigt länge innan vi får nästa storm så att inga fler missöden inträffar. 

 


Kommentarer är stängda.