Skölds Larm & El service i Täby AB

Skölds Larm & El service i Täby AB

Hej och god morgon alla mina trevliga och glada läsare. Nu är det måndag igen och jag hoppas att alla mina läsare haft en bra helg och ser fram mot vad den här veckan har att bjuda på. Eftersom det är så många av er som haft frågor på hur det har gått med den där renoveringen nere i tvättstugan så tänkte jag skriva ett inlägg om detta. Jag vände mig till ett par olika företag. Bland annat en elfirma i Norrtälje som heter Skölds Larm & El service i Täby AB som såg till att tvättmaskinen och torktumlaren kunde kopplas in, och de både drog ny el och satte in fler kontakter. 

Det var min en kollega som berättade om det här företaget och sa att han tyckte att jag skulle vända mig till denna elfirma i Täby eftersom han själv vänt sig dit och var nöjd med det som Skölds Larm & El service i Täby AB gjort för honom. Jag tyckte att det kändes tryggt tack vare denna rekommendation att vända mig till denna elfirma i Norrtälje och det visade sig att elektrikern var precis så bra som min kollega sagt. Då flera av er följare bor här i Norrtälje liksom jag så tänkte jag nu att jag ville berätta för er att det här är ett företag som jag tycker att ni också ska vända er till då de kan utföra de allra flesta slags arbeten inom el till en rimlig kostnad. Det här är ett företag som har arbetat inom branschen under lång tid och det de inte kan utföra tror jag inte att någon annan kan heller. Det var allt för nu och med detta sagt önskar jag er alla en bra dag och den bra vecka. 


Kommentarer är stängda.