Kosmetisk tatuering på ögonbrynen

Kosmetisk tatuering på ögonbrynen

God morgon, god morgon! Ännu en ny vecka står framför oss, förhoppningsvis blir det en bra vecka. För att börja veckan på bästa sätt tänkte jag skriva ett inlägg här på bloggen. I ett tidigare inlägg berättade jag har tatuerat mina ögonbryn, responsen jag har fått på det inlägget har fått mig att förstå att ni vill veta mer om vart jag vände mig för att fixa mina ögonbryn i Malung. Därför kommer dagens inlägg återigen handla om mina ögonbryn men även stället jag vände mig till för att fixa dem.

Nu är det ett tag sedan jag tatuerade ögonbrynen, än idag är jag lika nöjd. Innan tatueringen var jag ganska nervös, det är något som kommer följa med mig i några år framöver och därför var det väldigt viktigt för mig att hitta ett seriöst företag som kunde ge mig ett fint resultat. Några i min omgivning hade gjort en kosmetisk tatuering av deras ögonbryn, då de var väldigt nöjda kunde jag inte motstå att också tatuera ögonbrynen. Jag har nämligen väldigt ljusa ögonbryn och sminkar mig därmed varje dag, vilket i längden har blivit väldigt tröttsamt. När jag började intressera mig för en kosmetisk tatuering pratade jag med några som själva hade gjort det, en av dem tipsade mig om Salloum Beauty Center. Det var stället hon hade gått till för att tatuera sina ögonbryn i Malung, hon blev väldigt nöjd över resultatet och jag kunde själv se det slutgiltiga resultatet av tatueringen. Hennes tatuering var väldigt neutral och fin, jag ville ha samma resultat som henne. Därför vände jag mig till Salloum Beauty Center, så att jag kunde få en minst lika fin tatuering som min kompis. Personalen på det här företaget var väldigt professionella, de lyssnade verkligen på mina önskemål och kunde därmed ge mig det resultatet jag letade efter. Även jag blev otroligt nöjd med resultatet, de hade utfört ett otroligt jobb och jag kunde lämna nöjd. Det här är som sagt stället jag vände mig till för att fixa mina ögonbryn i Malung, ett ställe som jag varmt kan rekommendera till er om ni vill göra en kosmetisk tatuering.


Kommentarer är stängda.