Jag har ändrat uppfattning kring healing

Jag har ändrat uppfattning kring healing

God dagens alla fina läsare! Efter att ha kollat lite på statistiken har jag uppmärksammat att ni gillar mina inlägg med rekommendationer, därför tänkte jag skriva ett sådant idag. Tanken är att det ska handla om när jag fick reiki healing i Sundsvall av ett företag som heter Lifted by Lillemor.

Tidigare har jag varit väldigt kritisk gentemot healing, jag har varit väldigt skeptisk eftersom det har med energier att göra och inte direkt vetenskap. Trots det provade jag det ändå för ett tag sedan. Anledningen till att jag valde att prova det trots att jag var skeptisk var för att jag hade provat så många andra saker utan någon framgång. Jag kände mig ganska uppgiven och nästan lite desperat, jag ville bara hitta något som skulle fungera för mig. Eftersom jag aldrig tidigare hade provat healing med hört mycket om det, både positivt och negativt, kände jag ändå att jag ville prova det. Jag valde att vända mig till ett företag som heter Lifted by Lillemor, ett företag som erbjuder reiki healing i Sundsvall. Från det jag kunde läsa mig till om det här företaget fick jag en bra känsla i kroppen, det kändes som ett bra företag inom området. Det hade jag rätt i, det var ett seriöst företag som jag anser att man kan lita på. Utifrån det jag upplevde fungerade healing för mig, det var det första som faktiskt fungerade för mig. Nu kan jag meddela er om att jag verkligen har ändrat uppfattning kring healing, jag är inte alls lika skeptisk längre. För att avsluta det här inlägget skulle jag vilja råda er att prova healing ifall det känns som något för er, dessutom kan jag rekommendera er om Lifted by Lillemor ifall ni är intresserade av att erhålla reiki healing i Sundsvall med omnejd.


Kommentarer är stängda.