En inredningsbutik nära Norrköping

En inredningsbutik nära Norrköping

Hejsan, hoppsan fallera, vädret är vackert och solen skiner, nästan för bra för att vara sant efter flera dagars regn. Jag hoppas ni njuter i det vackra vädret och att ni tycker det ska bli roligt att få läsa ett tips-inlägg om inredning. Jag har köpt en hel del prylar till mitt hem i en inredningsbutik nära Norrköping där jag bor, och det är en butik som heter Hemma hos Elsa. 

Tack vare att detta är en underbar inredningsbutik i närheten av Norrköping, så är det såklart så att jag verkligen vill berätta om Hemma hos Elsa till alla min kära läsare. Det är så många som tycker om inredning och även om jag sällan skriver om just inredning här på bloggen så är jag ändå aktiv i olika kanaler på nätet och har då sett att det titt som tätt skrivs om inredning. För en gångs skulle så kände jag att jag hade något att bidra med när det gäller inredning, genom att rekommendera er att gå till denna inredningsbutik i Norrköping. Oavsett vilken inredningsstil du har så finns det säkert någonting för dig när du besöker Hemma hos Elsa då sortimentet är stort. Det här är en butik som jag kommer att gå till flera gånger, för med ens hem är det ju på det viset att man vill förändra det allteftersom. Nu är det ju påsk, och då har jag en viss stil på dukar och gardiner. Sedan blir det en annan stil till hösten med ljuslyktor och så vidare. Hemma hos Elsa har öppet på torsdagar till söndagar, så om ni inte ska göra något annat till helgen kanske ni åker dit? Nu är det dags för kaffe hemma hos min granne, så här sätter jag punkt för den här gången. Jag lovar dock att skriva ett par inlägg i kväll! 

Kommentarer är stängda.