Är enskilt avlopp lösningen för dig?

Är enskilt avlopp lösningen för dig?

Hej och hallå och välkomna tillbaka till ännu ett inlägg. Jag ska berätta om ett företag som är bra att veta om ifall man funderar på att skaffa ett enskilt avlopp och det här företaget finns till för alla i Sundsvall med omnejd. Jag vet att det är ett mycket stort och svårt beslut att fatta ensam så jag ska göra det enklare för er. Jag heter Emma och har skaffat ett enskilt avlopp till mitt fritidshus och det har jag inte ångrat. Innan hade vi mulltoa och vi kunde inte duscha här då vattnet bara räckte till att koka kaffe och diska i stort sett. Då huset ligger avsides visste jag att kommunen inte hade planer på att ge oss kommunalt vatten och avlopp och det var därför jag skaffade ett enskilt avlopp. Då vi ofta är flera personer här under sommaren och jag har tre barnbarn som ofta kommer på besök så hade det varit mycket jobbigt att inte ha dusch i huset. Jag ska gå igenom alla fördelarna med ett enskilt avlopp men kanske framförallt hur enkelt det är att installera. Företaget som jag anlitade kom hit en onsdag och på fredagen var det klart. Jag har aldrig varit så nöjd med ett företag och deras service och det är därför jag vill tipsa er om dem. Så här kommer alla fördelarna:

Enskilt avlopp gör det möjligt för dig att ha flera toaletter, tvättstuga, dusch samtidigt utan att vattnet tar slut. Det är fritt fram att tvätta hur mycket du vill och använda toaletten hur ofta du vill. Ett enskilt avlopp är ett system som inte är kopplat till någon annan fastighet utan står på ens egna tomt. Vattnet renas i en process som gör det ofarligt att dricka och det blir hög kvalité på det.

Kommentarer är stängda.